smartphone-1184883

Mobiele telefoon als multi inzetbare tool

Zonder telefoon de deur uit gaan is vrijwel ondenkbaar geworden. Maar het oorspronkelijke doel van altijd telefonisch bereikbaar kunnen zijn, is voor velen allang niet meer de hoofdreden om altijd een mobieltje op zak te hebben. Behalve als communicatiemiddel gebruiken we ons telefoon voor allerlei doeleinden. Tegenwoordig gebruiken we de mobiel om zakelijk online mee te vergaderen, maar ook ons boodschappen rekenen we er via een duimafdruk mee af.  Doordat de mobiel multi inzetbaar is, neemt het de plaats in van andere producten en diensten. Super handig! Des te minder spullen jij dagelijks hoeft mee te nemen richting werk, studie of het winkelcentrum.

Om ieder mobieltje past een hoesje

Een item dat je continu bij je draagt is natuurlijk het allerleukste als het er ook nog een beetje naar je eigen smaak uit ziet. Een mobiele telefoon is vaak alleen verkrijgbaar in zwart of wit, maar met een beschermhoes eromheen zorgen we ervoor dat het een persoonlijke touch krijgt. Er bestaan tegenwoordig oneindig veel telefoon accessoires zodat we onze mobiel aan kunnen kleden zoals we het zelf het leukste vinden. Voor een tikkeltje extra privacy kies je een cover die ook de voorkant van je scherm bedekt. Maar als jij liever vliegensvlug wil kunnen zien wie jou berichten stuurt, dan kies je voor de voorkant alleen voor een screenprotector, die bij een eventuele val alsnog jouw mobiel in bescherming neemt. Een ander voordeel van een beschermhoes is natuurlijk dat je jouw telefoon nooit kan verwarren met die van iemand anders. In een wereld waarin vrijwel iedereen van een mobiel is voorzien, is het wel een prettige gedachte dat je daardoor niet per ongeluk door de berichten van iemand anders aan het scrollen bent.  Ook fijn is het dat zelfs al voor de nieuwste telefoon in de schappen ligt, er ook al een assortiment aan hoesjes en andere accessoires verkrijgbaar is. Zo kan je al een kijkje nemen voor een Samsung Galaxy S22 Plus cover, terwijl de telefoon nog niet in de verkoop is.

Bescherming en gebruiksgemak

Behalve talloze kleuren, zijn hoesjes ook in allerlei materialen te verkrijgen. Van duurzaam leer tot makkelijk schoon te maken siliconen hoezen. De aanschaf van meerdere hoesjes zijn bij velen al gebruikelijk, zodat de hoes afgestemd kan worden op de activiteiten die jij die dag gaat doen. Het materiaal maakt nogal een verschil of je gaat sporten en vooral gemak wil ervaren of dat je een chique avondje met je geliefde door brengt. Want bij een romantische date night is het wel zo leuk als zelfs je telefoon perfect is afgestemd op je schoenen of handtas. Ook is een beschermhoes met een touwtje eraan voor om de nek niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De telefoon is vanwege de inzetbaarheid als pinpas, het enige item dat je mee hoeft te nemen als je gaat shoppen. Door de telefoon om je nek te hangen, heb jij je handen vrij om makkelijker bij alle kledingrekken te kijken. En omdat je geen tas mee hoeft te nemen,  voorkomt het daarmee ook dat een tassendief er met jouw spullen vandoor gaat. Voor de aanschaf van telefoon accessoires hoef je ook allang niet meer een telefoonzaak binnen te lopen. Zelfs bij kledingwinkels en supermarkten kan je vaak al terecht voor uiteenlopende onderdelen voor jouw telefoon. Dus mocht je last minute een kledingwissel toepassen, dan heb je misschien het geluk dat er een bijpassende telefoonhoes in de winkel bij jou op de hoek te vinden is.