De hipste zonnebrillen trends voor de zomer van 2023

De hipste zonnebrillen trends voor de zomer van 2023

Met de zomer voor de deur is dit het perfecte moment om na te denken over welke zonnebril je dit seizoen wilt rocken. Van klassieke aviators tot moderne cat-eyes, er is een stijl voor iedereen. En met zoveel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen.We hebben een lijst samengesteld met de populairste zonnebrillen trends voor zomer 2023, zodat je een statement kunt maken zonder het te proberen.

Aviators

De pilotenbril, de originele zonnebril voor coole mensen, bestaan al tientallen jaren en het ziet er niet naar uit dat ze snel uit de mode zullen raken. Of je nu op zoek bent naar een klassiek metalen montuur of iets met meer persoonlijkheid, er is een aviator stijl voor jou. En het beste deel? Ze staan iedereen goed.

Kattenogen

Als je op zoek bent naar iets meer glamour, dan zijn zonnebrillen met kattenogen de juiste keuze. Deze retrostijl heeft de laatste jaren een comeback gemaakt en er is geen tekort aan opties om uit te kiezen. Of je nu een subtiele cat-eye wilt of iets dat super overdreven is, je zult het zeker vinden deze zomer.

Rond

Geen fan van aviator/cat-eye? Geen probleem! Ronde zonnebrillen zijn nu helemaal in, en ze zijn de perfecte manier om je ogen in stijl tegen de zon te beschermen. Bovendien staan ze iedereen goed. Dus als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel trendy als flatterend is, dan is een ronde bril de juiste keuze.

Maak deze zomer een statement met je zonnebril. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of moderns, er is een trend voor jou. Ga er dus op uit en vind de perfecte zonnebril om te genieten van alles wat de zomer te bieden heeft.